La Mulţi Ani !

De  Sărbători  şi  la – nceput  de  An

Mă simt dator moral să scriu,

Să selectez din tot ce simt şi am,

Să vă transmit ce-i sfânt, curat şi viu.

O viaţă-ndestulată-n casă

Şi lipsa grijii pentru mâine,

Bucate-alese şi pe masă –

Bogată şi imaculată pâine.

 

Binecuvântate fie-vă zilele lui 2012 !

Întru Mulţi Ani sănătoşi şi fericiţi

Să trăiţi !

 

Daniela

Reclame

19 răspunsuri la „La Mulţi Ani !

 1. Va multumim foarte mult pentru urarea originala strabatuta de dragostea de
  Batrinul si Iubitul Ceahlau!
  Va urez sanatate si numai bine!
  Stoica

 2. Sa ne gandim la trecerea dintre ani ca la o poarta. Putem trece prin aceasta poarta in noul an si sa luam cu noi numai lucrurile bune si apoi sa o inchidem in urma noastra , astfel incat grijile si supararile sa nu ne poata urma. La multi ani!

 3. ..O URARE DEOSEBITA…MULTUMESC MULT ! ITI UREZ UN AN NOU FERICIT ,PLIN DE REALIZARI,SANATATE SI NUMAI BUCURII ! LA MULTI ANI !

 4. Mulțumesc din suflet pentru urare și mai ales pentru felicitare Daniela!
  De cum am văzut-o, o imagine s-a reaprins în mintea și sufletul meu. Nu e cumva fosta bucătărie a schitului? Știu că acolo în fața ei era o astfel de terasă cu băncuțe, unde am mâncat o mămăligă caldă cu brânză și smântână prima dată când am urcat pe Ceahlău. Și am dormit în chiliile alea jumătate îngropate în pământ și acoperite cu iarbă…era altfel atunci.
  La mulți ani și ție și familiei tale! Să vă dea Dumnezeu un an cât mai rodnic întru cele de trebuință sufletului dar și trupului!

 5. Multumesc Daniela pentru mesajul cald si pentru toata munca pe care o faci. Iti doresc multa sanatate si zambete cat cuprinde in noul an! Si trebuie sa iti spun ca darul tau a convins-o pe mama ca la vara sa urce din nou Ceahlaul dupa mai bine de 45 de ani. 🙂

 6. Ne-am înfruptat din bucate alese pregătite cu suflet, ne-am îmbrăţişat dorindu-ne şi adresându-ne unii celorlalţi cele mai sincere şi cordiale urări, am privit spre înalturi – nu căutând stelele, ci admirând impresionante jocuri de artificii şi-am revenit odihniţi la treburile noastre.
  Vă mulţumesc pentru mesajele Dvs. şi propun acum să ne amintim şi de ceilalţi români dragi ai noştri – bunici, moşi plecaţi acum să colinde cu îngerii din ceruri şi pe rit vechi, să ne gândim şi la actuali sau foşti colegi, prieteni şi creştini care în această noapte întâmpină Anul Nou pe rit vechi, să le trimitem zâmbetul nostru cald şi din toată inima urarea de
  La Mulţi Ani !

 7. La multi ani si tie!….. sa ai parte numai de impliniri si multa sanatate, ca sa ne mai poti bucura cu astfel de „srieri” si „imagini”!….
  cu drag,
  luletta

 8. iti introduc adresa blogului in cele doua bloguri. adik schimb de link :))
  demult am vrut sa intru la tine si sa iti las niste comm dar n-am mai apucat.
  pup

 9. În ceaţa uitării, în Faţa cabanei nu ştiu de ce Dochia (locul legendar fiind pe subt cabana Meteo, iar pe mai direct păstorii altfel numind-o), mai bine i-ar fi spus Rîpele Ghedeonului, se află vestita „masă a săracilor”: pentru cei care nu aveau bani pentru bunătăţile din cabană şi se-nfruptau din ce-au cărat în rucsace.
  De cîte ori, în vara lui’78-cel- constant-pluvios veneam dinspre Ocolaşe, ori Ghedeon cu palidă recoltă de afine macerate la iute de medicul C. Petre în alcool pur cu zahar… Tot de atîtea ori, după ce păşeam peste izvorul de culme ce mai că nu curăţa natural buda, poza aceasta mă-ntimpina, semn că mă voi (şi) usca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s